Uutiskuvat
Lehtikuva on paikalla, kun jotain suomalaisille tärkeää tapahtuu.

Lehtikuvan uutiskuvista löydät päivänpolttavat tapahtumat, ajankohtaiset poliitikot, urheilutapahtumat ja puheenaiheina olevat henkilöt.

Päivittäinen uutiskuvatuotanto kattaa keskeisimmät kotimaiset ja kansainväliset uutisaiheet ympäri vuorokauden.

Lethtikuvan kuusi omaa kuvaajaa ja koko Suomen kattava freekuvaajaverkosto takaavat laadukkaan tuotannon maan joka kolkasta.

Kuvakaupassa ulottuvillasi on kansainvälisten uutistoimistojen maailmanlaajuinen uutiskuvatarjonta. Jos kuvaa ei löydy kuvakaupasta, asiakaspalvelumme etsii sen päämiestemme kuvakokoelmista.

Etsitkö uutiskuvia toimitukselliseen käyttöön?

Uutiskuvien selaaminen edellyttää kirjautumista palveluun.

Oletko Lehtikuvan sopimusasiakas?

Löydät uutiskuvat tuttuun tapaan osoitteesta http://kuvakauppa.lehtikuva.fi. Tänne beta.lehtikuva.fi:hin uutiskuvat tulevat saataville myöhemmin vuoden 2019 aikana.

Suomi on maailmanmestari

Suomi on juhlinut jääkiekon maailmanmestaruutta vuosina 1995 ja 2011. Molemmilla kerroilla finaalissa kaatui Ruotsi. Den glider in!

Nämä värit ja kuosit

”Elämäntapa, kaunista arkipäivää ja siinä parasta.” Marimekon perustajan Armi Ratian filosofia kokoaan suuremman suomalaisen design-brändin alkuvuosilta.

Kultakuumetta Lapissa

Kuka tahansa voi suunnata Lappiin kimmeltävän vaurauden perään. Suomesta löydetään huuhtomalla kultaa jopa 20-30 kiloa vuodessa.

Yösuunnistuksen lumo

Jukolan viestissä maailman huippusuunnistajilla ja tavallisilla kuntoilijoilla on tasavertaiset radat ja rastit. Yösuunnistus välkehtii otsalamppujen merenä.


Tutustu Lehtikuvaan
Kuvituskuvat

Kuvituskuva havainnollistaa ilmiöt, elävöittää julkaisut ja tukee viestintääsi.

Lue lisää
Historialliset kuvat

Arkistokuva herättää muistot ja dokumentoi historian käännekohdat.

Lue lisää
Kuvauspalvelut

Lehtikuva hoitaa kuvaukset niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Lue lisää