Kuvauspalvelut
Ammattivalokuvaaja on käytössäsi, kun tarvitset juuri sinulle räätälöityjä kuvia.

Lehtikuvan ammattivalokuvaajat ovat käytössäsi, kun tarvitset julkaisusi tai organisaatiosi käyttöön räätälöityjä kuvia.

Voit tilata henkilökuvauksia, yrityskuvauksia, uutiskuvauksia, tapahtumakuvauksia, tuotekuvia tai nopeaa kuvaa suoraan tapahtumapaikalta organisaatiosi välittömään käyttöön.

Toteutamme kuvauksen siellä, missä tarpeesi on. Suomessa käytössämme on Lehtikuvan omien kuvaajien lisäksi koko maan kattava freekuvaajaverkosto. Ulkomaankuvaukset hoidamme kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme kautta. Myös Lehtikuvan oman valokuvaajan voi tilata mukaan esimerkiksi ulkomaan juttukeikalle.

Ota yhteyttä

Kerro meille kuvaustarpeestasi ja järjestämme sinulle ykkösluokan kuvauspalvelun ammattiotteella. Katso yhteystiedot täältä.

Slush

Teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slush houkuttelee Helsinkiin vuosittain tuhansia ulkomaalaisia startup-yrityksiä sekä kansainvälisiä sijoittajia.

Saa poseerata!

Lehtikuvan kuvaajat saavat ihmisistä parhaat puolet esille.

Valokuvaaja Jussi Nukari

Pariisissa valokuvauksesta kiinnostunut Jussi koukkasi Tukholman kautta Suomeen ja ankkuroitui Lehtikuvaan vuonna 1982. Jussi pyrkii karsittuun, mutta aistittavaan kuvalliseen ilmaisuun.

Uusinta asumisessa

Vuonna 2018 Asuntomessut pidettiin Porissa, kesällä 2019 messutaan Kouvolassa.


Tutustu Lehtikuvaan
Uutiskuvat

Lehtikuva on paikalla, kun jotain suomalaisille tärkeää tapahtuu.

Lue lisää
Kuvituskuvat

Kuvituskuva havainnollistaa ilmiöt, elävöittää julkaisut ja tukee viestintääsi.

Lue lisää
Historialliset kuvat

Arkistokuva herättää muistot ja dokumentoi historian käännekohdat.

Lue lisää