Rekisteröityminen ja kirjautuminen

background image

Rekisteröityminen ja kirjautuminen

Rekisteröityäksesi ja kirjautuaksesi sisään klikkaa navigointivalikkoa ja sen jälkeen "Kirjaudu/Rekisteröidy".

Rekisteröityäksesi klikkaa "Rekisteröidy täällä" -painiketta "Kirjaudu sisään"-painikkeen alta.

Kirjautuaksesi syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja paina palautuspainiketta näppäimistölläsi tai paina "Kirjaudu sisään"-painiketta.

Kirjauduttuasi sisään navigointivalikko muuttuu. Käyttäjätiedot löytyvät sivun ylälaidassa olevan, nimikirjaimellasi varustetun pyöreän ikonin alta.

Loading...

Lataus alkaa pian. Älä siirry pois tältä sivulta ennen kuin latauskehote on ilmestynyt. Lataus voi keskeytyä, jos se tehdään.