Ostoskori

background image

Ostoskori

Kirjauduttusi sisään voit lisätä ostoksia ostoskoriin klikkaamalla ostoskorikuvaketta. Jos olet klikannut Avaa esikatselu -kuvaketta, ostoskorikuvake ilmestyy hakuosuman peukalonpääkuvien alle. Voit myös siirtyä ostoskoriin esikatselunäkymästä. Ostoskoreja voi olla useita. Klikatessasi ostoskorikuvaketta oletusostoskori valikoituu. Jos et ole vielä luonut ostoskoria, sellainen luodaan automaattisesti lisätessäsi ostoksia ostoskoriin. Kyseisestä ostoskorista tulee oletusostoskorisi. Onnistuneesta ostoskorilatauksesta saat vihreän vahvistusilmoituksen.

Voit luoda lisää ostoskoreja valitsemalla ”Ostoskori” päävalikossa ja painamalla ”Lisää uusi” -painiketta ostoskorin valikossa. Valitaksesi uuden oletusostoskorin, klikkaa tähtikuviota ostoskorin nimen vasemmalla puolella. Mustasta tähdestä tunnistaa oletusostoskorin.

Nähdäksesi ostoskorin sisällön, klikkaa ostoskorin nimeä valikossa. Nimetäksesi ostoskorin uudelleen tai poistaaksesi sen, klikkaa valikkoa ostoskorin oikealla puolella.

Lisättyäsi ostoksia ostoskoriin voit avata ostoskorin klikkaamalla sen nimeä. Tämä mahdollistaa kuvalisenssi- ja muiden tietojen vahvistamisen ja valikoinnin. Voit muuttaa lisenssitietoja valitsemalla ”Lisenssin yksityiskohdat” -valikosta ”Muuta”. Näet hinnan oikealla. Voit asettaa saman lisenssityypin kaikille ostoksillesi ostoskorissa.

Poistaaksesi ostoksia ostoskorista, klikkaa ruutua ostoksen vasemmalla puolella valitaksesi sen ja poista ostos klikkaamalla ilmestynyttä poistopainiketta.

Valitse ostosten toimitustapa, esimerkiksi suora lataus. Täytettyäsi tiedot klikkaa ostoskoripainiketta viedäksesi ostoprosessi loppuun. Lisää luottokorttitietosi ja paina ”Maksa”. Jos toimitustapasi on suora lataus, voit ladata ostoskorin kuvat tilauksen valmistuttua.

Ladataan...

Lataus alkaa pian. Älä sulje tai päivitä selainikkunaa, koska muuten lataus voi keskeytyä.