Ostoskori

Kuvan lisääminen ostoskoriin

Kirjauduttuasi sisään tee haku ja klikkaa sitten hakutulosnäkymässä joko esikatselukuvaa tai Avaa esikatselu -kuvaketta:

Avaa esikatselu

Valitse sopiva käyttötapa, ja klikkaa Lisää ostoskoriin:

Lisää ostoskoriin

Voit lisätä kuvia ostoskoriin myös klikkaamalla ostoskorikuvaketta suoraan hakutulosnäkymässä. Tällöin valitset käyttötavan vasta ostoskorissa:

Ostoskorikuvake hakunäkymässä

Käyttötavan valinta ostoskorissa

Jos olet lisännyt kuvan ostoskoriin suoraan hakutulosnäkymästä, käyttötapa valitaan ostoskorissa.

1. Avaa ostoskori klikkaamalla ostoskärrykuvaketta sivun ylälaidassa:
    Ostoskarry
  2. Klikkaa Valittu käyttötapa -otsikon alta Valitse:Valitse käyttötapa
  3. Valitse sitten Lisensointivaihtoehdot-listalta oikea käyttötapa. Näet hinnan ruudun oikealla puolella. Valitse Käytä valittuihin, jos haluat käyttää valittua käyttötapaa ostoskorissa valittuina oleviin kuviin.
  4. Valitse Käytä kaikkiin, jos haluat käyttää valittua käyttötapaa kaikkiin ostoskorissa oleviin kuviin.

Lisensointivaihtoehdot

Kuvien poistaminen ostoskorista

Jos haluat poistaa kuvia ostoskorista, valitse kuva klikkaamalla ruutua sen vasemmalla puolella. Klikkaa sitten Poista valitut.

Jos haluat tyhjentää koko ostoskorin kerralla, klikkaa ensin Valitse ja sitten Poista valitut:

Poista valitut

Osoitteiden lisäys

Kun olet ostamassa kuvia ensimmäistä kertaa, ostoskorissa valitaan ennen ostamista lisenssinhaltijan osoite sekä laskutusosoite.

1. Klikkaa Lisenssinhaltija-otsikon alta Lisää uusi.
    Lisää uusi
  2. Klikkaa Valittavissa olevat osoitteet -listalta yrityksesi laskutusosoitetta. Jos lista on tyhjä, klikkaa Lisää uusi ja kirjoita osoitetiedot.
    Laskutusosoitteen valinta
  3. Rasti valinnat Kopioi laskutusosoitteeksi ja Tämä on vero-osoitteeni.
    Laskutusosoite ja vero-osoite
  4. Klikkaa Käytä.

Lisätietoa tilauksesta

Ostoskorin alalaidassa on linkki Lisätietoa tilauksesta. Kirjoita tähän kenttään tietoa esimerkiksi siitä, mihin julkaisuun kuva on tulossa.

Lisätietoa tilauksesta

Laskutustavan valinta

Kun olet valmis maksamaan, klikkaa Osta. Riippuen ostoskorin sisällöstä ja yrityksesi laskutustavasta palvelu joko kysyy sinulta laskutustapaa tai kertoo, että pakettilataus käynnistyy.

• Jos ostoskorissasi on pakettilatauksia, palvelu kysyy haluatko varmasti ladata kuvat paketista. Pakettilatauksista ei lähetetä laskua, koska paketti on maksettu ennakkoon.
  • Jos ostoskorissasi on laskulla maksettavia kuvia, valitset maksutavaksi joko luottokortin tai laskun. Luottokorttiostos veloitetaan välittömästi, kun taas laskuvaihtoehdossa lähetämme sinulle ostoksestasi laskun.
  • Jos ostoskorissasi on sekä pakettilatauksia että laskulla maksettavia kuvia, lataat ensin pakettikuvat ja sen jälkeen laskulla maksettavat kuvat. Muista ladata molemmat zip-tiedostot omalle koneellesi.

Uuden ostoskorin luominen ja oletuskorit

Ostoskoreja voi olla useita. Jos et ole vielä luonut ostoskoria, sellainen luodaan automaattisesti lisätessäsi kuvia koriin. Kyseisestä ostoskorista tulee oletusostoskorisi.

Voit luoda lisää ostoskoreja valitsemalla päävalikosta Ostoskori ja klikkaamalla sitten Lisää uusi -painiketta. Valitse uusi oletusostoskori klikkaamalla tähtikuvaketta ostoskorin nimen vasemmalla puolella. Oletuskori on merkitty mustalla tähdellä:

Aseta oletuskoriksi

Näet ostoskorin sisällön klikkaamalla ostoskorin nimeä valikossa.

Ostoskorin nimeäminen ja poistaminen

Jos haluat nimetä ostoskorin uudelleen tai poistaa sen, klikkaa kolmea viivaa nimen oikealla puolella ja valitse Nimeä uudelleen tai Poista.

Ostoskorin uudelleennimeäminen ja poistaminen

Ladataan...

Lataus alkaa pian. Älä sulje tai päivitä selainikkunaa, koska muuten lataus voi keskeytyä.