Kuvien hakeminen

background image

Kuvien hakeminen

Hakuja voi tehdä monella tavalla: Kotisivulla on hakukenttä, johon voi syöttää hakusanoja ja käynnistää haun klikkaamalla hakupainiketta. Haku näyttää hakuun liittyvät kuvat ja videot. Lähes jokaisella sivulla näet hakukentän logon alla. Saat tehtyä hakuja syöttämällä hakusanoja kenttään ja klikkaamalla hakupainiketta. Sen vieressä näet hakufiltteri-painikkeen, josta pääset tarkentamaan hakua. Sivuston päävalikko on vaihtoehtoinen reitti hakuun. Jokaisella sivulla löydät hampurilaisikonin sivun oikeasta ylälaidasta. Siitä pääset navigoinnin pääsivulle. Klikkaamalla "Hae"-linkkiä navigointivalikosta ilmestyy vasemmalle hakukenttä. Voit syöttää hakusanasi siihen ja käynnistää haun klikkaamalla hakupainiketta. Hakuja voi siis tehdä kolmella eri tavalla: kotisivulla, navigoinnin päävalikoista tai sivun ylälaidassa olevasta hakukentästä. Hakuosumat listautuvat peukalonpääkuvina. Voit selata kuvia alaspäin. Hakua voi tarkentaa klikkaamalla hakukentän vieressä olevaa hakufiltteri-kuvaketta. Tarkennetussa haussa voit klikata aiempaa hakua tehdäksesi saman haun uudelleen. Valikossa voit myös valita hakuosumien järjestyksen tärkeyden tai kuvausajankohdan mukaan. On myös mahdollista järjestää hakuosumat kuvakategorian mukaan. Valitse haluamasi ja klikkaa kentän alalaidassa olevaa "Suodata"-painiketta rajataksesi haun valitsemaasi kategoriaan. Myös gallerioissa on mahdollista hakea. Nähdäksesi peukalonpääkuvan tiedot klikkaa "Avaa esikatselu" -kuvaketta. Palataksesi peukalonpääkuvanäkymään klikkaa viereistä peukalonpääkuvaketta. Kun kuvatiedot ovat näkyvissä, jokaisen kuvan alapuolella on seuraavat painikkeet: Vasemmalta oikealle: esikatselu, lisää ostoskoriin, lisää boksiin ja lataa. Klikkaa peukalonpääkuvaa nähdäksesi lisää kuvatietoja, lisätäksesi kuvan boksiin tai ostoskoriin. Voit myös valita haluamasi lisenssin ja siirtyä suoraan ostamaan kuvan "Osta heti" -painikkeesta.

Ladataan...

Lataus alkaa pian. Älä sulje tai päivitä selainikkunaa, koska muuten lataus voi keskeytyä.