Kuvien hakeminen

Yleistä hausta

Kotisivulla on hakukenttä, johon voi syöttää hakusanoja ja käynnistää haun klikkaamalla hakupainiketta (suurennuslasi).

Haku etusivulla

Lähes jokaisella sivulla näet hakukentän logon alla. Saat tehtyä hakuja syöttämällä hakusanoja kenttään ja klikkaamalla hakupainiketta.

Etsi kaikista kuvista

Hakuosumat listautuvat esikatselukuvina. Jos tuloksia on paljon, näet kaikki tulokset selaamalla sivua alaspäin. Voit myös valita, miltä hakutulosnäkymä näyttää (esikatselukuvat tai kuvat + tarkemmat tiedot) ruudukkopainikkeista:

Esikatselunäkymät

Hakusuodattimien toiminta

Voit suodattaa hakutuloksia klikkaamalla hakukentän vieressä olevaa hakusuodatinkuvaketta. Tämä avaa hakusuodatinpaneelin.

Hakusuodattimet

Valitse haluamasi suodatin ja klikkaa alhaalta Suodata-painiketta. Suodattimien toiminta on kuvattu alla.

Aiemmat haut: Klikkaa aiemmin kirjoittamaasi hakusanaa, jos haluat tehdä saman haun uudelleen.

Esikatselunäkymät

Lajittelujärjestys: Järjestää hakuosumat merkityksellisyyden tai kuvausajankohdan mukaan.

Tyyppi: Suodattaa hakutuloksia kohteen tyypin mukaan. Voit valita useita kuvatyyppejä.

Kuvauspäivämäärä: Suodattaa hakutuloksia kuvan päivämäärän mukaan. Voit käyttää pikavalintoja (tänään, eilen, tänä vuonna) tai antaa pelkän vuoden, tai vuoden ja kuukauden, tai vuoden, kuukauden ja päivämäärän. Huomaathan, että varsinkin vanhemmassa kuvamateriaalissamme päivämääriä ei ole saatavilla, jolloin suodatuskaan ei niissä toimi.

Kaupunki: Suodattaa hakutuloksia kuvan ottopaikan mukaan. Voit käyttää pikavalintoja tai kirjoittaa paikan nimen kenttään.

Maa: Suodattaa hakutuloksia tietystä maasta.

Valokuvaaja: Suodattaa hakutuloksista tietyn kuvaajan ottamat kuvat.

Kategoria: Suodattaa hakutuloksista valittuun kategoriaan kuuluvat kuvat. Huomaathan, että läheskään kaikissa kuvissamme ei ole kategoriaa merkittynä, jolloin suodatuskaan ei niissä toimi.

Model released: Suodattaa kuvat, jotka ovat mallivapaita eli mallilta on lupa kuvan kaupalliseen käyttöön. Epäselvissä tapauksissa varmistathan käyttöoikeuden asiakaspalvelustamme.

Property released: Suodattaa kuvat, joita voi käyttää kaupalliseen käyttöön. Epäselvissä tapauksissa varmistathan käyttöoikeuden asiakaspalvelustamme.

Some-käyttö: Suodattaa kuvat, joita voi käyttää sosiaalisessa mediassa. Epäselvissä tapauksissa varmistathan käyttöoikeuden asiakaspalvelustamme.

Kuvien katselu ja ostoskori

Voit avata kuvan suuremmaksi klikkaamalla sitä hakutulosnäkymässä tai Avaa esikatselu -painikkeesta:

Avaa esikatselu

Muut painikkeet vasemmalta oikealle ovat: Lisää ostoskoriin, Lisää boksiin ja Lataa näyttökuva.

Lue lisää bokseista

Lue lisää hakuoperaattoreista

Ladataan...

Lataus alkaa pian. Älä sulje tai päivitä selainikkunaa, koska muuten lataus voi keskeytyä.